AISHAHANIM MATA KUNCI CINTA FREE DOWNLOAD

Amar nekad untuk mencuri hati Eryna sebelum Azlan kembali menagih kasih. Malangnya, bukan Eryna yang jatuh hati tetapi Anis, teman serumah isterinya itu. Amar memang pandai menganbil hati. Amar akur dengan kehendak Eryna yang masih lagi belum bersedia untuk membuka pintu hati untuknya. Amar, lakonan Izzue Islam yang ternyata mencintai Eryna sedari kecil menerima permintaan Eryna dengan seikhlas hati.

Uploader: Shashura
Date Added: 16 December 2016
File Size: 57.39 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 90238
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Walaupun Eryna pernah menyatakan yang dia tidak akan pernah suka aishahankm jatuh cinta dengan Amar, kesungguhan Amar sedikit sebanyak berjaya mengetuk pintu hatinya namun dia cuba menafikan. Kedatangan ibubapa masing-masing menimbulkan lagi huru-hara. Juga boleh ditonton ulangannya di http: Amar tekad untuk berusaha memikat hati Eryna dan cara terbaik ialah dengan menjadi suami aishhahanim rumah Eryna!

Namun segalanya tidak seperti yang dirancangkan, timbul persaingan sengit di rumah dan di tempat kerja apabila masing-masingnya ingin memiliki cinta Amar. Keadaan menjadi kalut apabila teman serumah Eryna iaitu Aishahanim mata kunci cinta jatuh hati dengan Amar.

Malangnya, bukan Eryna yang jatuh hati tetapi Anis, teman serumah isterinya itu.

  BAIO SUNBURN MODERN FREE DOWNLOAD

Amar, lakonan Izzue Islam yang ternyata mencintai Eryna sedari kecil menerima permintaan Eryna dengan seikhlas hati. Demi memiliki cinta Eryna, Amar rela menerima syarat Eryna.

Hanim Fariza (@hanimfariza) • Instagram photos and videos

Segalanya bermula apabila Azlan yang sepatutnya menjadi suami Eryna, telah membatalkan majlis pernikahan mereka di saat akhir setlah egala persiapan telah dibuat. Begitu juga dengan kehadiran Doktor Wani di hospital yang tak jemu mencanang di hospital yang Doktor Amar tu dia yang punya.

Sentiasa berusaha untuk memikatnya. Kehadiran Amar menceriakan Iman dan Anis, teman serumah Eryna. Dibintangi oleh Izzue Islam dan Ayda Jebat. Bagaimana reaksi Eryna apabila suaminya sendiri menjadi rebutan rakan-rakannya?

[Promo] Suami Sebelah Rumah – Minggu Akhir (Episod 17 – 20) – Tube

Sedarkah mereka hati Amar telah dimiliki Eryna? Akan bersiaran di slot Iris TV3. Amar akur dengan kehendak Eryna yang masih lagi belum bersedia untuk membuka pintu hati untuknya. Kerana itu, dia memilih untuk menjadi jiran sebelah rumah isterinya. Jadi, sebelum Amar disambar Anis yang dah terpikat sepenuhnya terhadap Amar, Eryna perlu buat keputusan.

  DEFINIENS DEVELOPER FREE DOWNLOAD

AishaHanim – Mata Kunci Cinta (Official Video)

Amar memang pandai menganbil hati. Drama terbitan JS Pictures dibawah arahan Jinggo. Amar nekad untuk mencuri hati Eryna sebelum Azlan kembali menagih kasih. Eryna sedaya upaya cuba merahsiakan tentang suaminya, yang kini tinggal bersebelahan dengannya. Kononnya mudah untuk dia mengurat Eryna. Adakah Eryna masih lagi jual mahal dengan suami sebelah rumahnya itu?

Dalam qishahanim, Azlan datang menganggu Eryna dan Amar hingga membuat onar menyatakan mereka melakukan maksiat. Suami Aishahanim mata kunci cinta Rumah Minggu Akhir. Saksikan drama ini bersiaran mulai icnta Macpada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 6. Walaupun mempunyai ikatan sah, mereka tidak hidup serumah. Tanpa pengetahuan ibu bapa masing-masing Eryna memaksa Amar untuk tinggal berasingan setelah mereka berpindah ke Kuala Lumpur.